Fogadószintek felújítása

Tisztelt Tulajdonos!

A pandémiás helyzet közepette (és nehézségeivel), amint az több lépcsőházban is látható, folyik a lépcsőházi előterek tavaly elkezdett felújítása. A múlt évben első lépésként minden előtérben lecseréltettük az elöregedett és felújíthatatlan, javíthatatlan álmennyezeteket. 2020. december óta a felvonóhoz vezető lépcsők melletti falfelületek felújítása van soron a burkolásra történő előkészítéssel, illetve már több lépcsőházban a burkolat is elkészült. Amikor a burkolással minden lépcsőházban végeznek a kivitelezők, a festésre (és mázolásra) kerül sor, majd végül a radiátorok és a hirdetőtáblák is a helyükre kerülnek.

Ennek kapcsán a 15/D. lépcsőház egyik tulajdonosa (aki egyben a lépcsőház tulajdonosait képviselő küldött) azzal a kéréssel fordult az igazgatósághoz, hogy a 15/D. fogadószintje esetében az oldalfal ne csak a lépcsőtől a felvonóig kapjon új burkolatot, hanem az egész előtér.

Ez a munka nem volt a költségvetésben, és előzetes árkalkuláció szerint lépcsőházankénti költsége mintegy 750 ezer Ft lenne. Az igazgatóság a javaslatot elfogadja, nem gördít akadályt a munka elvégzése elé, amennyiben azt az adott lépcsőház tulajdonosai 50 %-ot meghaladó arányban megszavazzák, vállalva – a fenti összeg érintett lépcsőház lakásaira történő elosztásával – a rájuk eső pótbefizetést, ami viszont így az adott lépcsőház minden tulajdonosára nézve kötelezővé válik (ahogy a küldöttgyűlési határozatok esetében). (Erre a megoldásra korábban a 17/D. lépcsőházban már volt példa.)

Amennyiben más lépcsőházakat is érdekel ez vagy hasonló további burkolat készíttetése, kérjük, jelezzék a szövetkezet felé.

Close Menu