Járványhelyzettel kapcsolatos intézkedéseink

Tekintettel a COVID-19 (kínai koronavírus) okozta fertőzésveszélyre, irodánk megkezdi a lépcsőházak fokozott fertőtlenítését, ami érinti a liftet, a fogadószintet, a korlátokat és a szelektív gyűjtőedények felszínét. Kérjük, Ön is fokozottan figyeljen a saját higiéniájára, és mások védelmére. A fertőtlenítés hypoval történik, esetlegesen kárt okozhat a ruházatban.

Fentiek miatt – illetve korábbi precedensek okán – irodánkban, a tulajdonosok védelme érdekében (akik között nagyon sok az idős, 70 év feletti ember), 2020. március 12-től ideiglenesen megszűnik a személyes ügyfélfogadás.

Telefonon természetesen továbbra is rendelkezésre állunk bármilyen ügyben. A készpénzes befizetés helyett kérjük, vegye igénybe a postán vagy a Pátria Takarékszövetkezetben való befizetést, melyhez csekket biztosítunk, amennyiben igényét jelzi telefonon. Ez esetben két darabot bedobunk a postaládájába.

(Az állandó csekkes befizetők már megkapták a csekkeket március-május időszakra.)

Ezekre a csekkes befizetésekre nem számoljuk fel a 300 Ft-os csekkdíjat.

Amennyiben utalni szeretne:

Kedvezményezett: Népfürdő Lakásfenntartó Szövetkezet

17713005-20064385 OTP Bank

vagy

65100149-11275226

Pátria Takarék

A közleménybe kérjük, írják bele az épület számát(pl.15 vagy 17), a lépcsőház betűjelét(pl. a, b, c stb), illetve az emelet-ajtó számot (pl.II/2.).

Amennyiben a közegészségügyi helyzet változik, úgy újabb levélben tájékoztatjuk Önt a fejleményekről.

Close Menu