Koronavírussal kapcsolatos tájékoztató

Ezúton tájékoztatjuk tulajdonosainkat, hogy a szövetkezet a koronavírus járvány ter­je­désének megakadályozása, hatásainak mérséklése érdekében, az alábbi intéz­kedéseket tette, illetve teszi meg folyamatosan:

1. A Népfürdő Lakásfenntartó Szövetkezet területén, annak közös hasz­ná­­latra szolgáló tereiben fokozott fertőtlenítésre kerül sor minden nap. (Fertőtlenítőszeres felmosás a lépcsőházakban, fogadószinteken, a bejárati ajtókat, lépcsőkorlátokat, a felvonókat, a sze­lektív gyűjtőedényeket fertőtlenítőszerrel permetezzük.

A fertőtlenítés miatt az üvegfelületek, felvonó tükör, korlátok foltossá válnak, ez el­kerülhetetlen, a járványveszély elmúltával, nagytakarítás keretében lemossuk ezeket.

2. Folyamatosan figyeljük a kormányzati híradásokat, tájékoztatókat, a tulaj­do­no­sa­inkat érintő kormányzati felhívásokat, a kormányzati útmutatásokat hir­de­tőtábláinkon, hon­lapun­kon közzétesszük.

Kérjük Tagjainkat, Tulajdonosainkat és minden itt élőt, hogy a vészhelyzet ideje alatt fokozottan ügyeljenek saját egészségükre, figyeljenek egymásra!

Budapest, 2020. március 24.

A szövetkezet igazgatósága nevében, tisztelettel

Jánki Mátyás

elnök

Close Menu